Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Как да върнем Windows Photo Viewer във Windows 10
#1
Как да върнем Windows Photo Viewer във Windows 10

resim
Преглед на снимки в Windows


Някои от вас, вече забелязаха, че програмата по подразбиране за разглеждане на изображения, позната от предишните издания на Windows 7,8, 8.1 Windows Photo Viewer, вече я няма във Windows 10. Заменена е със "Снимки". Това най-вече ще го забележат тези, които са инсталирали на чисто. За тези, които са надградили от Windows 7или 8.1 до  Windows 10, това не важи, тъй като голяма част от регистрите се запазват от старата система и Windows Photo Viewer не се премахва, а само системата заменя приложението по подразбиране с новото "Снимки"

Сега ще ви покажа, как може да си върнете Windows Photo Viewer във Windows 10.

За целта се възстановяват ключове в регистъра, които умишлено са изтрити от Microsoft в новата ОС. Ключовете са същите, като в 8.1 и могат да се копират от такава система, но по лесният начин е с директно внасяне от файл. След като разархивирате и изпълните файла, рестартирайте компютъра и вече ще имате Windows Photo Viewer.

ИЗТЕГЛЯНЕ:

[Само регистрирани потребители, виждат линка! Регистрирай се!]


След рестарта ще видите в контекстното меню на Explorer, при десен клик върху графичен файл "Отвори с.... Windows Photo Viewer" което преди липсваше. От тук може да изберете всички файлове да се отварят всеки път с Windows Photo Viewer (Преглед на снимки в Windows).

Също и в менюто "Настройки", "Приложения по подразбиране", ще се появи нов ред "Преглед на снимки в Windows

resim

Можете да го изберете за да замените "Снимки"

Това естествено, не е задължително, може да си оставите новото приложение по подразбиране, а с "Преглед на снимки в Windows" да си отваряте, когато пожелаете с десен клик ..."Отвори с..."

Това е всичко. Приятно ползване!
Отговори


Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)
Social Links :