Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Computta - Софтуер за добив на биткойни
#1
Computta

resim

Превърнете компютъра си в генератор на пари 24 х 7 . 100% автопилот. 100% БЕЗПЛАТНО. 
Computta е програма  за добив на биткойни  с вашият компютър. Колкото по-мощен компютъра, толкова повече биткойни ще може да печели. 
Програмата, работи във фонов режим и не изисква никаква намеса от ваша страна. Напълно автоматично. Може да избирате натоварването, според работата, която вършите на компа, ако просто сърфирате в интернет, може да я настроите на 100%
Препоръчително е да се ползва в режим Smart или 50%

resim
 
Как да започнем:

1.Отивате на сайта от линка по-долу    
2.Правите си бърза регистрация (Изисква се само имейл адрес и парола), логвате се и сваляте Computta. 
3.След като я инсталирате, пуснете я на 50% или на smart. 

Първоначално получавате бонус около 1 милибиткойн = около 2,7 $, след което компютъра започва да си генерира сам малки суми, всеки ден , а те се натрупват във вашата сметка.

Курс на биткойна към днешна дата: 1BTC=2746.32$
Трябва да съберете минимум 50$ за да може да ги изтеглите. По-малки суми не се изплащат.

ЛИНК:

https://computta.com/?ref=19298

resim
Отговори
#2
ВИДЕО


Отговори
#3
Пробвах го, но според мен доста бавно се печелят центове....За 24 часа на моя лаптоп генерира 6 цента.  Общо Computta e работила няколко часа, не през цялото време, но дори и да бях оставил лаптопа включен денонощно...щеше да е нещо около 0,10$. При настройка на 50%, товари процесора до толкова, че вентилатора на охлаждането не изключва, което си е доста за лаптоп. При 100% може да се ползва за отопление на стаята, но уви...лято сме и има нужда от охлаждане.

resim

resim


С две думи: Може да се изкарват пари с това, но със специални мощни компютри (има машини предназначени само за това), както и с по-голям брой машини обвързани с един акаунт. С лаптоп е трудно да се достигне сумата за теглене 50$, колкото и мощен да е, освен ако нямате зверско търпение и да си печете машината на голям градус поне една година....Мисля, че за да вземете 100 -тина лева с помощта на лаптоп.... ще ви излезе по-солено за профилактика на охлаждането и опичането от претоварването и високите температури на работа.

Който иска може да пробва и да сподели тук. Според мен не си заслужава , но това е само мое мнение....
Споделяйте тук в тази тема...успехи и загуби, за да се види реално измама ли е това или възможност за допълнителни доходи
Отговори
#4
И аз тествах. Не си заслужава. Поредната пирамида.....
Отговори
#5
И аз днес я деинсталирах. Чиста загуба на време, за два дни 0.05$. Редактирах описанието, защото не отговаря на истината, че не твари процесора. Товари и то доста, самостартира се със системата и прави каквото си иска във фонов режим. Няма да махам линка за сваляне, но определено не я препоръчвам.
Отговори


Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)
Social Links :