Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Windows 10 Creators Update, какво е новото
#1
Smile 
Winows 10 Creators Upddate, какво е новото


resim


Както изглежда,  Windows 10 Creators Update ще донесе доста приятни изненади. 

Браузърът Edge ще включва раздел с визуализации. Това ще бъде изключително полезно, ако имате множество отворени табове и не искате да гадаете къде е търсеният от вас. Също така Edge ще блокира ненадеждно Flash съдържание и вие ще трябва да кликнете върху него, ако искате то да стартира.

Ще има "нощен режим" за "по-слаба синя светлина", която, подобно на F.lux, ще облекчи натоварването на очите ви (и на теория ще ви помогне да спите по-добре).

Ще можете да организирате и плочките в Start менюто в папки. Това определено е добре дошло, защото ще имате възможност да създавате много преки пътища към приложения.

Ще е налична и опция за споделяне на приложения, режим за избирателно снимане на екрана, което по-рано беше ограничено до OneNote, функция за "Опресняване на Windows", за да преинсталирате операционната система и поддръжка за екрани с много висока резолюция (4K, 5K и т.н.).

Така нареченият Game Mode е още един признак, че Microsoft продължава да прави PC платформата си подходяща за игри, размивайки границата между конзолите Xbox и персоналните компютри.


 Paint 3D, с  едно щракване, създайте 3D обекти от нулата или да променете друго творение. Лесна промяна на цвят, текстура или превръщане на 2D картина в 3D обект с едно кликване. Споделяне в любимите социални сайтове.

[Само регистрирани потребители, виждат линка! Регистрирай се!]
Отговори


Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)
Social Links :