Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Следващото голямо обновление за Windows 10 - може би през март 2017 г.
#1
Следващото голямо обновление за Windows 10 - може би ще е през март 2017 г.

resim

Основание за догадката запознатите с обозначенията на Windows версиите, черпят от поредния номер за обновлението, забелязан в документацията на Microsoft.
"Юбилейната” актуализация на Windows 10 донесе на потребителите редица подобрения, но вече е в историята, затова по-любопитните (а и по-недоволните от първия ъпдейт) ползватели на последната операционна система на Microsoft сигурно очакват с интерес и следващата такава.
За нея до момента не се знае практически нищо, но в документацията на Microsoft и последните тестови издания на Windows 10 наблюдателни са забелязали препратка към Windows 10 Version 1703, която дава известна информация за въпросната актуализация. Или поне предизвиква у запознатите с цифровите обозначения на разработчика известни догадки относно времето за излизане на следващия голям ъпдейт за “десятката”.
Става дума за следното: Първото голямо обновление за Windows 10 с кодово наименование Redstone излезе през юли тази година под пореден номер 1607. А версия 1703 предполага, че следващия сериозен ъпдейт по план трябва да излезе през март догодина (03 месец от 2017 г.).
Разбира се, всичко дотук описва по-скоро догадки. Официална информация по въпроса обаче може би ще има съвсем скоро, тъй като на 16 октомври Microsoft има планирано мероприятие за Surface PC и е възможно да разкрие повече и относно предстоящите инициативи, свързани с Windows 10.


[Само регистрирани потребители, виждат линка! Регистрирай се!]
Отговори


Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)
Social Links :