Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Какво е новото във Windows 10 Fall Creators Update
#1
Какво е новото във Windows 10 Fall Creators Update







Въведете 3D модели във вашия свят




resim

Отворете приложението „Визуализатор за смесена реалност”, изберете Remix 3D и импортирайте 3D модел. Изберете Смесена реалност и докоснете произволно място на екрана, за да въведете вашия модел в света.

Анимиране на 3D модели в PowerPoint




resim

В PowerPoint поставете 3D модел и след това дублирайте слайда. Изберете 3D модела, завъртете го, изберете Преходии след това приложете Морф преход, за да го съживите по време на вашата презентация.

Добавяне на емоджи от вашата клавиатура




resim

Натиснете клавиша с емблемата на Windows  + точка (.), за да отворите панел за емоджи, след което изразете себе си с емоджи навсякъде, където пожелаете, като например в разговори, документи и дори уеб търсения.
Бележка
Тази функция е налична само на американски английски език.
 

Закачане на контакт към лентата на задачите




resim

Вижте колко известия имате от любимите ви хора, директно в лентата на задачите. Изберете Хора  > Намерете и закачете контакти, след което изберете контакт, който да закачите.

Обадете се на някого по Skype от лентата на задачите




resim

Бързо се обаждайте на вашите закачени контакти. В лентата на задачите изберете контакт, който е свързан със Skype, след което изберете Skype > Обаждане.

Закачване на сайтове, които използвате често




resim

Стигайте по-бързо до любимите си уеб сайтове, като ги избирате от лентата на задачите. В Microsoft Edge отворете сайт, след което избере Настройки и още  > Закачане на тази страница към лентата на задачите.

Осветяване на текст или добавяне на бележки към електронни книги




resim

Отворете електронна книга в Microsoft Edge – като рецепта, която използвате, или роман, който четете – и изберете текст на страницата, след което изберете Осветяване или Добавяне на бележка , за да го маркирате.

Говорете, вместо да въвеждате




resim

Говорете, за да напишете имейл или съобщение, вместо да го въвеждате. Изберете Сензорна клавиатура  в лентата на задачите, изберете микрофон  или натиснете клавиша с емблемата на Windows  + H, след което говорете, за да диктувате.
Бележка
Тази функция е налична само на американски английски език.
 

Коригиране на буква без повторно стартиране



 
Не оставяйте на грешките да ви забавят, когато си водите бележки с цифровото перо. За да започнете, изберете сензорна клавиатура  в лентата на задачите, изберете иконата за настройки на клавиатурата, след което изберете панела за ръкопис . Ако напишете грешна буква, ще се коригира лесно. Просто напишете върху нея буквата, която възнамерявахте да напишете.
Отговори


Съобщения в темата
Какво е новото във Windows 10 Fall Creators Update - от Master - 28-12-2017, 09:58 AM

Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)
Social Links :